Canvas is not supported in your browser.

Taal Marketing

Taal beleven

Praten met de lokale bevolking in hun eigen taal, zelfs op een beperkte manier, schenkt zelfvoldoening en dwingt respect af. China Inkling Crosscultural Dynamics zorgt voor verschillende types van Chinese taal & communicatietrainingen. 

1. Snelcursus Chinees : In 15 lesuren Chinees leren om dan met een officieel certificaat te bevestigen.

Gedurende 6 lesavonden van 19u00 tot 21u30 leer je echt Chinees spreken en bovendien kan je met die kennis makkelijk deelnemen aan de officiële ‘HSK 1’ test. (Het HSK – Hanyu Shuiping Kaoshi – is de officiële Chinese taalniveautest. De test wordt ingericht door Hanban, de officiële Chinese instantie voor de promotie van de Chinese taal, en is het equivalent van de IELTS-test voor Groot-Brittannië en de TOEFL-test voor de VS.) De cursus is zeer intensief opgevat.

Kostprijs  €120 pp. (inschrijving voor HSK test niet inbegrepen). De cursus gaat effectief van start bij minimum 6 inschrijvingen.Als je slaagt in het HSK wordt €20 van je inschrijvingsgeld teruggestort.

De eerstvolgende Snelcursus Chinees start binnenkort ook in jouw buurt! Stuur een e-mailbericht naar chinainkling@chinainkling.com, voor meer informatie.

 

2. Online Chinees

Je kan nu ook Chinees leren,via China Inkling Crosscultural Dynamics, online! Eén op één! Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar chinainkling@chinainkling.com en je krijgt alle nodige informatie.

 

Vertalen en tolken

Een goede communicatie houdt in dat mondelinge of schriftelijke boodschappen correct begrepen worden. En dat vergt een goede beheersing van de taal die je contactpersoon spreekt. China Inkling verzorgt de presentatie van je bedrijf of je product in het Chinees, gepresenteerd in een aangepaste multimediaomgeving.

Lees over schrijfwijzes van Chinese woorden in Shanghai of Sjanghai?

 

Namen noemen

Een bedrijfsnaam in het Chinees is toegankelijker voor je klant en wekt vertrouwen op. China Inkling vertaalt haarfijn de bedrijfs- en/of productnaam in het Chinees en vormt zo de basis voor een succesvolle brand strategie.

Lees over sterke Chineestalige buitenlandse brands in Lekker Plezierig!