Canvas is not supported in your browser.

Awareness Training

China Business Awareness Sessies

Niet alleen het taal- maar ook het bedrijfscultuurverschil vormen vaak een moeilijk te overwinnen barrière voor zakenlui in beide landen. Een studie aan de Business School van de University of Science & Technology in Hong Kong legde bloot dat de grootste hinderpaal waarover Westerse zakenlui in China struikelen nog steeds van interculturele aard is.

 

Communicatie is een proces van informatie-uitwisseling en vereist dat de verschillende partijen die communiceren elkaars systeem van symbolen, gebaren en gedragspatronen begrijpen.

 

-In deze China Business Awareness Workshop leer je efficiënt communiceren met China. Je wordt je bewust van zowel de zichtbare als onzichtbare verschillen tussen China en Vlaanderen. 

 

-Je krijgt een algemeen China-inzicht, een diepere kijk op de Chinese generaties waardoor je jouw Chinese klant, consumer, ondernemer – allen producten van de recente Chinese geschiedenis – beter zal kunnen situeren en inschatten.

 

-Je leert je inleven in de socio-culturele context van de etnische Chinees. Je verwerft inzicht in de Chinese bedrijfscultuur en leert om te gaan met een specifieke problematiek gebonden aan Chinese tradities.