Welkom

Niet alleen het taal- maar ook het cultuurverschil met China vormt vaak een moeilijk te overwinnen barrière voor zakenlui in beide landen. En het is deze barrière die China Inkling stap voor stap neerhaalt. Deze in België gevestigde onderneming wil door middel van training en consulting een meer doeltreffende communicatie stimuleren tussen beide werelden.

Je eigen Chinese naam

“Een goed gekozen Chinese naam is één van de manieren om respect voor de Chinese cultuur te tonen. Chinese zakenpartners hechten groot belang aan het ritueel van de naamskaartjes en waren steeds onder de indruk van mijn door China Inkling geselecteerde Chinese naam. "Very good name!".

Lees meer

Missie

China Inkling wenst zijn klanten zo goed mogelijk te laten communiceren met China, zodat een productieve werk- en leefomgeving ontstaat die beide partijen ten goede komt.

Lees meer

Getuigenissen

...China Inkling doet getuigen over Chinabeleving. Een lang woon- en werkverblijf ter plaatse verandert een leven van een Westerling. China doet bijleren. China Inkling laat hen aan het woord, de bevoorrechte Chinagetuigen. De Chinezen spreken ook zelf. De Chinese West Watcher, Chinezen die een bijzondere kijk hebben op het Westen.
Schrijfster Lulu Wang, VRT-journaliste Veerle De Vos, Gella Vandecaveye, toekomstig VRT correspondent Stefan Blommaert en vele anderen komen één voor één aan het woord.

Lees meer

Klanten

Vanaf de start van China Inkling in 1999 tot vandaag werd een stevig klantenbestand opgebouwd. Dit resulteerde in een betere communicatie tussen deze bedrijven en hun partners en/of klanten in China. Men slaagde erin de Chinese counterpartner beter in te schatten, en de activiteiten ter plaatse nog meer onderbouwd te ontwikkelen.

HR Management

China Inkling Cross-cultural Dynamics volgt nauwgezet de 'human resource' trends in China. De socialistische markteconomie met Chinese karakteristieken wenst zich te positioneren als derde weg - uitweg - langsheen de vrije markteconomie en het staatsgeleide economisch model.

Lees meer

We put China in your life.

China Inkling bestaat 15 jaar

Meer dan 30 jaar geleden zette ik mijn allereerste stappen op Chinese bodem. Meer dan 15 jaar geleden, startte China Inkling Cross-cultural Dynamics als allereerste intercultureel communicatiebureau in Vlaanderen dat efficiënte communicatie met China en haar Chinezen vooropstelt. China Inkling Cross-cultural Dynamics voorspelt voor de volgende jaren nog meer internationale evenementen in China, nog meer Chinezen en hun bedrijven in België. Wij blijven ook in de toekomst steeds alert om u als klant efficiënt te ondersteunen.

Dienstenaanbod:

China Inkling specialiseert zich in efficiënte communicatie tussen China en Europa. De drie diensten die we aanbieden, hebben tot doel om meer inzicht te geven in de bedrijfscultuur, de actualiteit en het taalgebruik.

Awareness Training

Communicatie als proces van informatie-uitwisseling tussen individu's vereist dat verschillende partijen die communiceren bewust zijn van elkaars systeem van symbolen, gebaren en gedragspatronen.

Lees meer

Media Monitoring

Communicatie die dient om belangrijke informatie over te brengen, houdt ook in dat je constant op de hoogte bent van de actualiteit. Geïnformeerd zijn en geïnformeerd blijven, is een absolute must voor iedereen die op de Chinese markt opereert.

Lees Meer

Taal Marketing

Een goede communicatie houdt in dat mondelinge of schriftelijke boodschappen in en over China correct begrepen worden. Dit vergt niet alleen een goede beheersing, maar ook een strikte bewaking van de taal van uw contactpersoon.

Lees meer